Thermes de Montbrun les Bains

Thermes de Montbrun les Bains

De waterbronnen onder Montbrun les Bains zijn zeer sulfidisch en in de tijd van de Romeinen maakten ze daar al dankbaar gebruik van aangezien het een medicinale toepassing kent. Montbrun les Bains was daardoor al heel vroeg een badplaats waar hydrotherapie werd toegepast. Naast het Domaine Château des Gipières is de zogeheten Thermes de Montbrun les Bains gevestigd. Het maakt deel uit van de Valvital organisatie in Frankrijk.

 

Vandaag de dag worden er in de theremes de Montbrun les Bains nog altijd specialistische behandelingen uitgevoerd met betrekking tot aandoeningen van de luchtwegen, reumatologie en behandelingen in het geval van artrose en gevolgen van trauma.

Valvital

De Thermes de Montbrun les Bains van Valvital biedt met het fitnesscentrum ook vele pakketten om aan uw wensen te voldoen. Daarbij is de focus op "ontspanning", waarbij u heerlijk gebruik kunt maken van bubbelbaden, stoombaden, een sauna en zelfs een panoramisch terras met jacuzzi op het dak. U kunt er altijd terecht om eens een kijkje te nemen en wellicht een afspraak te maken. Ook de Thermes de Montbrun les Bains van Valvital kan uw verblijf nog verder volmaken.